Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ποιοί είμαστε

Είμαστε η Δώρα και ο Νίκος από το  “The Pine Tree Mykonos” και το 2018 είχαμε κάποιες καλές αλλαγές. Μετακομίσαμε σε νέο μεγαλύτερο χώρο, αποκτήσαμε νέο όνομα, “Doneca”, (τονίζεται στο "Do", και είμαστε πλέον ονλάιν.


Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, ξεκινήσαμε δειλά-δειλά το 2015 στο νησί της Μυκόνου σε έναν χώρο 7 τ.μ. κοντά στους Κάτω Μύλους, προσφέροντας χειροποίητο ελληνικό κόσμημα τρίτων καλλιτεχνών. Από τότε δεν σταματήσαμε να αναζητούμε την γνώση πάνω στο αντικείμενό μας. Με τα χρόνια έχουμε φτάσει στο σημείο να κατασκευάζουμε τα δικά μας κοσμήματα. Βελτιωνόμαστε καθημερινά με σκοπό να σας προσφέρουμε αυτό που δημιουργούμε με αγάπη και μεράκι. Ταυτόχρονα ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, ώστε να ζείτε μία πιό ολοκληρωμένη εμπειρία shopping εμπλουτίσουμε την γκάμα μας με προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ.

Στο κατάστημά στην Μύκονο μπορείτε να μας βρείτε κατά την καλοκαιρινή σεζόν, από Απρίλιο έως Οκτώβριο. Ναι, το καλοκαίρι εδώ διαρκεί λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο!! Κατά τους υπόλοιπους μήνες, μόνο διαδικτυακά, μέσω του e-shop όπου είναι διαθέσιμες οι δημιουργίες μας, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συντομεύσεις των οποίων μπορείτε να βρείτε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Καλωσήρθατε λοιπόν στο  e-shop μας. Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να ρωτήσετε. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το doneca.com


Δώρα και Νίκος